Ing-Marie i hetluften

Ing-Marie i hetluften
Ballongflygning

torsdag 21 mars 2013

Är det moraliskt jäv?

TV 4 fortsätter granskningen av Örjan Lid och Påtåker. Fd moderater och tjänstemän intervjuas och de är bekymrade över hur besluten tas i Vallentuna. Dock är Lid själv obekymrad över vad han tycker och tänker, det står honom fritt säger han i intervjun i TV4.

Det kanske är det som är problemet?  Bör man inte alltid granska sina egenintressen när man har en så hög position som han har? Tänka : är detta lämpligt? Är jag trovärdig?

Och sen kvarstår frågan om soptippen bredvid Påtåker? Är det lämpligt att bo där, odla där , att låta barnen leka där?

Fortsättning följer ....

Övrigt: ÖB sticker ut hakan om de Afghanska tolkarna lagom till Billströms -debatten om våra medmänniskor.Bra gjort!
MP gör vad de kan för att inte smutsa ner sitt namn jämsides med Reinfeldt.
Jag säger som jag tidigare sagt, vi säljer vapen till länder i hela världen, miljardsummor kommer till Sverige. Som man sår får man skörda....

Och vi får se om Byggnads går ut i strejk efter påsk, människor används som utnyttjade slavar i byggbranscherna.
Och det är väl en strategi som Alliansen eftersträvar med sin politik;monterar ned skyddsnät i form av A-kassa, sjukförsäkringar och en fungerande arbetsförmedling. Ser till att arbetslösheten stiger, försämrar anställningsskydd, undergräver fackföreningar mm.

Vips kan arbetsgivare använda arbetskraft ( människors kroppar och enda liv) hur de vill. Inom bygg, sjukvården, hemtjänsten, handels, osv....vart är vi på väg?

1 kommentar:

  1. Varför granskar inte socialdemokraterna i Vallentuna Örjan Lids och hans hustrus "markaffärer"? Hur gick det till när industrimark blev
    villabebyggelse. En omvandling som paret Lid tjänade 100 miljoner på.
    Liknande "affärer" ser vi nu överallt i Sverige. Typexempel försäljningen av Serafen (Stockholm). Inte heller där blev det någon påföljd för fifflarna. (Filippa Reinfeldts medarbetare.) Varken Socialdemokraterna, Miljöpartiet eller Vänsterpartiet tycks våga gå till botten med korruptionen. - Det borde ni göra!
    Ulla Johansson

    SvaraRadera