Ing-Marie i hetluften

Ing-Marie i hetluften
Ballongflygning

onsdag 20 mars 2013

Örjan korrupt? TV4 på hugget! SLL

Intressant att idag se vårt kommunalråd Örjan Lid på TV- nyheterna. Han pratar om sin hustrus (affärskvinnan) inköp av marken Påtåker. Örjan kan inte se något problem med att han agerat för att ha stadsplanerat hustruns mark?! Affärskvinnan har även hon ett förflutet inom politiken i Vallentuna. Finns det fler markägare inom Alliansen i Vallentuna som inte ser att det kan finnas en jävsituation vad gäller deras mark?
Fortsättning följer vad gäller Kristineberg, det stora fina område som gränsar intill just Påtåker!Kanske på TV imorgon?

Har idag fått reda på att jag blivit ordinarie ledamot i Stockholm läns Landstingsfullmäktige . Fick ett grattismail som gjorde mig glad!

Är hemma med en trög förkylning och har därför hunnit beställa fröer till sommaren. Svarta tomater , lila morötter. Genmodifierat trodde Kajsa. Hmm...

Har lyssnat på Radio P4 Uppland där Gustav berättat om den fördjupade översiktsplanen som de presenterar för invånarna i Norrtälje medelst en specialbuss som ska presentera planen för gymnasieungdomar och övrig befolkning i kommunen. Stolt mamma jämför med Vallentuna och Kristineberg där vi inte ens har en fördjupad översiktsplan ?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar