Ing-Marie i hetluften

Ing-Marie i hetluften
Ballongflygning

onsdag 4 september 2013

11 september

Det är idag den 4 september och hösten har kommit snabbt. Jag tittar ut på min  sommardusch och undrar den kommer att användas något mer i år, troligen inte.
Jag kan också blicka ner i DN och konstatera att Reinfeldt är helt uppe i besöket av sin blåa borgerliga kollega Obama. Reinfeldt jobbar hårt för att vi ska leva i Sverige som de gör i USA.
Många timanställda, söndrad fackförening, få kollektivavtal, hög arbetslöshet, låga skatter, fattiga pensionärer, skräpmat, hög osäkerhet på arbetsmarknaden och ingen eller få som säger ifrån.
16 miljarder kostar det femte skatteavdraget( bidraget till de högavlönade) och vad kostar inte besöket idag av Obama?? Avstängda kommunikationer, uteblivna inkomster för många företagare, sena ankomster till jobbet mm.
Socialdemokraterna säger nej till alla jobbskatteavdrag( bidrag) , märk att det är borgarna som drar undan mattan för välfärdspengar, inte Socialdemokraterna. Dock är det knepigt att ändra människors ekonomi i ett enda penndrag när vi vinner valet. Men en återgång behövs för att vrida tillbaka Sverige till ett solidariskt land med bra och rättvis sjukvård, skola och omsorg. Ingen är mer värd än någon annan .Vi måste stoppa systemskiftet som går mot Obamas USA.

Och snart är det den 11 september. En sorgedag för både demokrati, USA och Sverige. Krigen trappas upp, nya syndabockar ska präntas in i våra huvuden och alla ska vara rädda för terror.
Obama och Reinfeldt kommer inte att prata om det fängelse i USA som strider mot mänskliga rättigheter, det kanske stör relationen till Sverige??!! Palme vänder sig i sin grav skulle jag tro!

Och tro, ja snart är det kyrkoval. Den 15 september går det av stapeln, men du kan förtidsrösta redan nu.Alla som är med i Svenska kyrkan bör verkligen gå och rösta , allt för att mota bort Sverigedemokraterna. Ett parti som får fler och fler sympatisörer från "gamla" moderater!? Inte så konstigt, Moderater har väl alltid förknippats med höger-höger och alla dess värderingar. Inget nytt under himlen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar