Ing-Marie i hetluften

Ing-Marie i hetluften
Ballongflygning

torsdag 10 mars 2011

Du som medlem får besked först.. Här är för(s)lag på partiledare

 Valberedningen har lagt ner ett omfattande arbete på att tillsammans med partidistrikt och arbetarekommuner formulera kraven på dem som ska ha de ledande posterna inom partiet. Med vårt förslag har vi lagt grunden till att Socialdemokraterna fortsätter att vara den ledande politiska kraften i landet och att vinna kommande val. Vi lägger ett förslag som kan samla hela partiet, stärka och utveckla partiorganisationen och bygga ett starkt lag för framtiden.

Valberedningen föreslår därför enhälligt att extrakongressen 25-27 mars 2011 väljer;

Håkan Juholt är riksdagsledamot sedan 1994 och ordförande i försvarsutskottet sedan 2010. Håkan Juholt sitter i Socialdemokraternas partistyrelse och är ordförande i Kalmar läns partidistrikt. Håkan Juholt är född 1962.

Carin Jämtin är oppositionsråd i Stockholm stad och vice ordförande i kommunstyrelsen. Carin Jämtin sitter i Socialdemokraternas partistyrelse och är suppleant i verkställande utskottet. Carin var biståndsminister mellan 2003 och 2006 och tillförordnad utrikesminister under våren 2006. Carin Jämtin är född 1964.
Berit Andnor Bylund
Valberedningens ordförande
Det här blir jättebra, jag är helt nöjd. Det känns bra att rösta fram Juholt på kongressen där Kajsa och jag kommer att delta. Carin Jämtin blir ett bra komplement. Att jag sen personligen anser att det var trist att vi inte kunde ha en kvinnlig partiledare är en annan sida. 
En annan dålig nyhet är att Nordea i Vallentuna inte tar emot kontanter för insättning??!! Man tror ju inte att det är sant, vilken oförskämdhet mot affärsidkare, föreningar, privatpersoner mm. Skäms Nordea i Vallentuna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar