Ing-Marie i hetluften

Ing-Marie i hetluften
Ballongflygning

fredag 13 december 2013

Lucia för alla? En välfärdens ljusbärare?

Idag firas Lucia , vår ljusbärare i mörka Norden. Jag vill också skicka en tanke, tända ett ljus för alla som inte kan ta del av den välfärd Sverige erbjuder. De funktionshindrade med för lite assistanstimmar, de papperslösa, de utförsäkrade, de arbetslösa, och alla ensamma.
Alla ensamkommande flyktingbarn utan mamma och pappa i Sverige, julen kan vara extra jobbig när man är utan sina nära och kära. Sina syskon, sin mamma, sin gata med välkända affärer, kompisar och sitt språk i örat. Hoppas att ni får en trevlig lucia ni också.

Vill du också bli medlem i socialdemokraterna? Välkommen , klicka på länken och bidra till ett varmare samhälle!www.socialdemokraterna.se/vallentuna

3 kommentarer:

  1. Jag håller med dig. Skänker en extra tanke till alla som har det svårt och önskar att alla får ta del av den svenska välfärden.

    SvaraRadera
  2. Jag ser med spänning fram mot att se vad regeringen svarar på FN:s 46 granskningsfrågor om Sveriges genomförande av konventionen rättigheter för personer med funktionsnedsättning. Följer twitterdebatten på #funkpol och #riksdag

    SvaraRadera
  3. Ja det finns mycket att göra . Och nu planerar vi vidare inför vårt temamöte om tillgänglighet i vallentuna!

    SvaraRadera