Ing-Marie i hetluften

Ing-Marie i hetluften
Ballongflygning

onsdag 3 april 2013

På plats i Göteborg rad13,plats 34

Nu sitter vi alla och lyssnar när Stefan Löfven talar här i Göteborg! Min direkta känsla är bilden av en lugn, stadig och kanske lite nervös...:), blivande statsminister! Nu flyter det på och det engelska anförandet till våra utländska gäster i form av representanter från socialdemokrater i hela världen är över.
Socialdemokraterna vill ha full sysselsättning! Nu måste vi minska arbetslösheten , den är nu uppe i skrämmande 8,2 %!! Det finns inget ändamål med arbetslöshet.
Nytt socialdemokratiskt mål för sysselsättningen: inom 6 år - vi ska ha lägst arbetslöshet inom hela EU=Socialdemokratisk politik! Jobbmålet kommer att få oss att hålla fokus, med hårt arbete varje dag, steg för steg.
 En förutsättning är bland annat en bra skola med läxhjälp åt alla barn och investeringar i skolan.
Matchningar på arbetsmarknaden och en ny arbetsförmedling. En fungerande näringspolitisk , att stärka hela Sverige. Nu vill vi börja styra Sverige i rätt riktning!
Och kongressen fortsätter att inledas med sång , Anna Järvinen, Özz Nujen som konferencier, Timo Räisänen, TV, tidningar, långväga internationella gäster, alla Sveriges ombud. Det känns som om det här blir fantastiska dagar med debatter om välfärdsvinster, föräldraförsäkringen, arbetslivets förhållanden .....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar